Pagina's

30 nov 2012

Wat is de Amaryllis mooi geworden vanuit het bloemstukje vinden jullie ook niet? Helaas zijn de rozen al ingedroogd, maar dat kan gebeuren .

26 nov 2012

vink

Vanmorgen zat dit vrouwtje klaar om wat te gaan peuzelen van het voer wat ik er had hangen.Deze mooie vink zal ik nog menig maal in de tuin zien deze winter.Jammer dat ik de foto`s door het raam heb genomen.
Het gaat kouder worden en de vogels zullen blij zijn met het voer wat er nu allemaal in de tuin te vinden is.

23 nov 2012

22 nov 2012

Dit stuk is met witte Amaryllis en rode rozen.
Stukje steekschuim is vast gezet met prikker en watervast plakband, op een bord of schaal met rand. Anders loopt het water eraf.
De oase is weg gewerkt met bladen en takjes klimop.Er kan ook gewerkt worden met hortensiabloemen voor wat vulling.Dit in kleine takjes. Dit ligt ook aan de bloemen die er gebruikt worden.

15 nov 2012

Gaai

Vandaag heel wat vogelvoer opgehangen. We waren net klaar en binnen toen de flaamse gaai al druk aan het pikken ging.
Je raad het al ....binnen `n uur waren de pinda`s op.Ondanks dat hij telkens weg gejaagd werd door een ekster lukte het `m steeds om toch wat pinda`s te pikken.
De foto heb ik door het raam moeten nemen, dus is erg wazig....maar ik wilde deze toch met jullie delen.

11 nov 2012

krans

Vandaag is het heerlijk weer , maar manlief had geen zin om op stap te gaan. Dus ben ik de tuin ingegaan en heb deze krans gemaakt van wat spullen uit de tuin.
Gedroogde annebel ,groene conifeer en hortensia op `n krans van oasis.

9 nov 2012

bloemstukje

Even m`n bloemstukje laten zien, wat ik gemaakt heb.Zo af en toe laat ik wat aan jullie zien.

8 nov 2012

Hortensia

Van huis uit is dit dus een plant met blauwe bloemen. Maar in de herfst tot nu toe verkleurd hij en heeft ze prachtige kleuren. Dus ik heb een hortensia met een verassing.Zo gauw het wat droger is ga ik wat stukjes maken en laat ik dat jullie zien.

4 nov 2012

arboretum

We zijn heerlijk wezen wandelen in het Gimbornpark in Doorn. Dat is een arboretum wat dateerd uit 1925 en bezit een wereld beroemde collectie bomen en struiken uit alle delen van de wereld.
Er zijn 3 wandelroutes aangelegd, en binnen kan je `n koffertje voor de kinderen vragen zodat ook zij op hun manier lekker bezig zijn.
Jammer dat het begon te regenen, maar we gaan zeker de andere routes nog eens lopen.

lief stelletje zwanen

Bij ons in een nieuwbouwwijk zwemt dit koppeltje met jonge eendjes. Inmiddels zijn ze al groot, maar ik vond dit zo mooi dat ik het jullie wilde laten zien.